Toepassing

Raamdorpels

Raamdorpel natuursteen


Waar dienen raamdorpels voor?

Raamdorpels met voldoende overstek zorgen ervoor dat regenwater dat van de kozijnen naar beneden druipt niet terug de gevelsteen of voeg in loopt. Dit zou namelijk witte kringen kunnen vormen op de gevel. De reden hiervoor is dat aan de onderzijde een waterkering gezaagd is en dit voorkomt het teruglopen van regenwater.

Je hebt een natuursteen raamdorpel, maar deze zijn in vele varianten te verkrijgen. Waaronder Chinese hardsteen, Belgisch hardsteen, en nog vele anderen. Belgisch hardsteen is kwalitatief een stuk beter, want deze is krasbestendig, makkelijk te onderhouden en keihard. Een raamdorpel blauwe hardsteen is zeker een aanrader. Het straalt luxe uit en beschermt uw gevel.


Het plaatsen van raamdorpels

Raamdorpels plaatsen of raamdorpel vervangen is geen gemakkelijke klus. Er komen verschillende technische facetten bij kijken en het is tijdrovend om het zelf te installeren. Het is daarom ook verstandig om een professional in te schakelen die de raamdorpels voor u kan plaatsen. Hiermee bent u verzekerd van eventuele garantie, een juiste plaatsing en vakkundige kennis.


Koen Sterken, altijd de beste oplossingen

Koen Sterken levert een hardstenen raamdorpel die speciaal voor u op maat gemaakt kan worden. Het is dus geen probleem als uw ramen groter of juist kleiner zijn dan normaal gesproken, wij kunnen voor iedereen de juiste dorpels leveren. Wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld prijzen van onze Belgisch hardsteen raamdorpel / hardstenen raamdorpels prijzen of onze andere producten en services? Neem dan contact met ons op of vraag online een gratis offerte aan. Wij kunnen u dan makkelijk voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een uiteindelijke beslissing te maken. Bij Koen Sterken bent u in ieder geval verzekerd van een goede service en uitstekende kwaliteit! Wie weet komen wij binnenkort bij u hardstenen raamdorpels plaatsen.

 

Hardstenen raamdorpels bestellen doet u bij Hardstenendorpels.nl.