Toepassing

Schoorsteenplaten

Schoorsteenplaat van natuursteen

Bent u op zoek naar een schoorsteenplaat, maar weet u nog niet zo goed wat het precies inhoudt? Dan vertellen wij u er graag meer over. Een schoorsteenplaat zorgt ervoor dat het regenwater dat op de schoorsteen valt, niet blijft liggen of de schoorsteen inloopt. Gebeurt dit wel, dan kan dat lekkages veroorzaken en die willen we natuurlijk liever allemaal vermijden. U kunt ook de schoorsteenplaat vervangen wanneer deze niet meer naar wens is, of niet de juiste werking biedt.

Plaat op schoorsteen op maat

Wij kunnen de schoorsteenplaat maken op maat die precies bij uw huis past. Let wel op dat de schoorsteenplaten vlak zijn en een minimaal overstek van 40/50mm hebben. De onderzijde van de platen hebben een waterhoofd om zo beschadigingen aan de muur, zoals het afbreken van stenen, te voorkomen.

Wij bieden diverse soorten natuursteen schoorsteenplaten aan, dus de kans is heel groot dat er ook voor u een perfecte schoorsteenplaat bij zit die u helpt om regenwater op de juiste manier af te voeren. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen en u laten informeren door onze specialisten. Uiteraard kunt u dan ook nog vragen stellen over eventuele onduidelijkheden, de installatie van zo’n plaat op de schoorsteen of de kosten. Wilt u de schoorsteenplaat vervangen en heeft u bepaalde vragen? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Voor schoorsteenplaten bestellen kunt u ook terecht bij onze webshop Hardstenendorpels.nl.