Toepassing

Open haarden

Waarom is een open haard met natuursteen de perfecte keuze?

Ben jij je huis aan het verbouwen, een nieuw huis aan het bouwen of wil je gewoon net een iets ander interieur/exterieur? Een open haard is dan een perfecte keuze! Het is niet alleen gezellig in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in een leeshoek, keuken, tuinkamer of buiten onder de overkapping. Samen met je partner, kinderen of vrienden gezellig bij het vuur zitten met wat lekkers, of een boek voor de rust. Er zijn verschillende soorten momenten waarbij open haarden het net iets gezelliger, knusser of relaxter maken. Zeker als je gebruikt maakt van onze natuurstenen toepassingen. Wij maken alleen gebruik van kwaliteit Belgisch hardsteen.

Belgisch hardsteen

We kunnen een inbouw in jouw huis of tuin regelen waar je de open haard mooi in kwijt kunt, hierdoor neemt het niet te veel ruimte in beslag, maar heb je er wel enorm veel plezier van! Wij maken de open haarden van Belgisch hardsteen, waardoor dit een nog warmere en vrijere uitstraling geeft dan de haard zelf. Dit is de buitenkant van de haard. Bovenop het vuur liggen stenen die een moderne uitstraling geven, maar ook heel authentiek kunnen zijn. Daarom passen onze haarden bij bijna iedere inrichting!

Offerte natuursteen open haard?

Wil jij ook een natuurstenen open haard binnen of buiten jouw huis of bedrijf kopen? Vraag dan eens een offerte aan voor onze materialen, dan kunnen we samen kijken naar de beste mogelijkheden. Je kunt ook altijd even komen kijken naar onze materialen en toepassingen in Brabant. Om zo een duidelijke impressie te krijgen van wat de materialen en zo’n haard nou eigenlijk allemaal inhoudt. Onze specialisten kunnen meer vertellen over de werking, prijzen en andere mogelijkheden van de haard.