Toepassing

Open haarden

Waarom is een open haard met natuursteen de perfecte keuze?

Bent u uw huis aan het verbouwen, een nieuw huis aan het bouwen of wilt u gewoon net een iets ander interieur/exterieur? Een open haard is dan een perfecte keuze! Het is niet alleen gezellig in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in een leeshoek, keuken, tuinkamer of buiten onder de overkapping. Samen met uw partner, kinderen of vrienden gezellig bij het vuur zitten met wat lekkers, of een boek voor de rust. Er zijn verschillende soorten momenten waarbij open haarden het net iets gezelliger, knusser of relaxter maken. Zeker als u gebruikt maakt van onze natuurstenen toepassingen. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit natuursteen, zoals Belgisch hardsteen.

Belgisch hardsteen

U of uw aannemer kunt een inbouw in jouw huis of tuin regelen waar u de open haard mooi in kwijt kunt, waardoor deze niet te veel ruimte in beslag neemt, maar er wel enorm veel plezier van hebt! Uiteraard kunt u die open haard dan maken van ons natuursteen, zoals het kwalitatief hoogstaande Belgisch hardsteen, waardoor dit een nog warmere en vrijere uitstraling geeft dan de haard zelf.

Offerte natuursteen open haard?

Wilt u ook een natuurstenen open haard binnen of buiten uw huis of bedrijf kopen? Vraag dan eens een offerte aan voor onze materialen, dan kunnen we samen kijken naar de beste mogelijkheden. U kunt ook altijd even komen kijken naar onze materialen en toepassingen in Brabant. Om zo een duidelijke impressie te krijgen van wat de materialen en zo’n haard nou eigenlijk allemaal inhoudt. Onze specialisten kunnen meer vertellen over de werking, prijzen en andere mogelijkheden van de haard.