Toepassing

Deuromlijstingen

Deuromlijsting natuursteen

U bent het vast wel eens tegengekomen bij andere huizen of gebouwen, een deuromlijsting. Vond u dit erg mooi en ook passend bij uw huis of misschien wel toekomstige huis? Koen Sterken maakt deuromlijstingen van natuursteen die speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden.


Waar is een deuromlijsting goed voor?

Deuromlijstingen zorgen voor een de aansluiting tussen deurkozijn en het metselwerk om het kozijn. Deze dienen voornamelijk als een versiering en verfraaiing van de gevel. Deuromlijstingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder Belgische blauwe steen. Dit is een hardsteen soort die uit België komt en nergens anders te vinden is. Belgisch hardsteen is heel hard, en kan daardoor tegen alle weersklimaten; waaronder sneeuw, vorst, regen en zonneschijn. Een deuromlijsting hardsteen kan dus voor u een ideale oplossing zijn als u op zoek bent naar iets voor een langere periode.


Kan een deuromlijsting ook bij uw huis?

Jazeker! Bij vrijwel ieder huis is een deuromlijsting hardsteen mogelijk, dus ook voor u. Wij kunnen deze namelijk speciaal voor u op maat maken, waardoor u niet lang hoeft te zoeken naar een maat die bij uw deur zou passen. U kunt gratis contact met ons opnemen om meer informatie te verkrijgen of een deuromlijsting voor uw huis geschikt is.


Koen Sterken helpt u graag verder

Koen Sterken is dé specialist in toepassingen van natuursteen voor onder andere vensterbanken, brievenbussen en schoorsteenplaten. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een hardsteen deuromlijsting? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wij adviseren u graag over welke oplossing het beste bij u past. Wij geven u hierbij ook graag het natuursteen deuromlijsting prijs overzicht!