Toepassing

Sokkels

Natuursteen sokkels

Wilt u eens iets anders toevoegen aan het exterieur van uw huis, wat niet iedereen heeft? Of heeft u last van slijtage aan uw houten kolommen buiten? Natuursteen sokkels zouden dan wel eens een goede uitkomst kunnen zijn voor u. Wij vertellen u graag meer over deze exterieure toevoeging aan uw huis.


Waar dienen natuursteen sokkels voor?

U kent sokkels hoogstwaarschijnlijk voor het plaatsen van kunstwerken, maar kunnen voor meer gebruikt worden dan alleen dat. Ze zijn daarnaast namelijk ook een praktische oplossing tegen het slijten van houten kolommen door middel van vocht. De sokkels zorgen ervoor dat de houten kolommen hoger geplaatst kunnen worden, waardoor het vocht niet kan optrekken en slijtage aan de kolommen voorkomen kan worden.


Kunnen natuursteen sokkels ook achteraf geplaatst worden?

Stel: u heeft al een gebouwd huis, waar u op een begeven moment toch sokkels wilt laten plaatsen. Dan is dit uiteraard mogelijk! Sokkels van natuursteen zijn van hoge kwaliteit en kunnen buitenshuis gebruikt worden.


Sokkel Belgisch hardsteen? Koen Sterken natuursteen levert sokkels in alle maten

Hardsteen sokkel plaatsen? Wij kunnen voor u een sokkel speciaal op maat maken en daardoor zijn sokkels bij ons in iedere maat verkrijgbaar. Wilt u de sokkel kopen voor uw kunstwerken? Dat kan natuurlijk ook, maar wij kunnen ook de hardstenen sokkel onder de kolommen voor u op maat maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij vertellen u graag meer over onze Belgisch hardsteen sokkel.

 

U kunt hardstenen sokkels direct online bestellen bij onze webshop Hardstenendorpels.nl.